Lustrumcie

Er was eens een groepje dansende studenten. Hun danslessen werden gegeven door studentenvereniging Albertus Magnus. In 1998 besloten zij hun eigen vereniging op te richten: SSV The Blue Toes (nu: SDV The Blue Toes).

Vijfentwintig jaar later... ben jij dit stukje aan het lezen! We dansen nog steeds, stappen nog vaak op elkaars tenen en hebben gewoon een heleboel lol met zijn allen.

Dit jaar vieren we ons vijfde (!) lustrum. Niet met één feestje, maar een heel jaar met allemaal extra leuke activiteiten. En natuurlijk ook een paar feestjes.

De Lustrumcie bestaat op dit moment uit:

 • Amy Jackson als onze Koningin
 • Margriet Vegter als Meesteres der Muntjes
 • Joeri Thissen als Meester der Krabbels
 • Irene Mommers als Meesteres des Glitters
 • Klodia Saado als Meesteres der Propaganda
 • Sanne Koerhuis als Meesteres der Vriendelijkheid

Heb je vragen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar lustrumcie@bluetoes.nl.

Foto van de Lustrumcie

Lustrumthema: Level 25 Unlocked!

Het thema voor komend is jaar is Level 25 Unlocked! We gaan veel (bord)spellen spelen, er is een (les)groepencompetitie en je kunt gedurende het hele jaar achievements verdienen.

Achievements

Door deel te nemen aan activiteiten en speciale challenges te winnen, kun je achievements verdienen. De achievements hebben een QR-code, die kun je scannen om hem te registreren op onze site: https://lustrum.bluetoes.nl/ Door de achievements te scannen, krijg je experience en ga je level up. De eerste die level 25 haalt, wint het lustrum!

Je kunt er vanuit gaan dat je voor elke lustrumactiviteit waaraan je meedoet, in ieder geval een achievement krijgt. Soms kondigen we extra challenges van tevoren aan, maar sommige achievements houden we lekker geheim 😉

Groepencompetitie

De groepencompetitie is op 31 oktober gestart. In deze competitie strijd jij met je lesgenootjes tegen andere lesgroepen om zoveel mogelijk punten te scoren. De lesgroep met de meeste punten wint een mooie prijs aan het einde van het (cursus)jaar!

Je kunt punten verdienen door opdrachten te doen en naar activiteiten te gaan. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om winnen. Je leert je lesgenootjes beter kennen en misschien komen daar wel weer hele mooie vriendschappen uit!

Een lijst van opdrachten is gedeeld in de groepschat van je lesgroep. Om punten te winnen stuur je een mailtje met bewijs van het voltooien van een opdracht naar lustrumcie@bluetoes.nl, met als onderwerp "Dance group contest - [naam van je lesgroep]". Vergeet niet het nummer van de opdracht en het aantal deelemers te vermelden.

We kijken enorm uit naar jullie inzendingen. Succes!

Agenda

Show full calandar

 • Afdansen

  18:15 - Login to see the location

 • ALV

  19:00 - Login to see the location

Images

Go to gallery Blue toes sidebar 1 Blue toes sidebar 2 Blue toes sidebar 3

Sponsors