Welkom

Welkom op de website van Studentenstijldansvereniging The Blue Toes! Wij verzorgen lessen stijldansen en salsa voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool. Natuurlijk hebben we ook veel activiteiten en kun je actief zijn in allerlei commissies. Op deze site vind je informatie over alles waar onze vereniging zich mee bezig houdt. Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met het bestuur. bestuur@bluetoes.nl


Zoektocht nieuw bestuur

De zoektocht naar het nieuwe bestuur is weer begonnen! In de komende periode zullen we op facebook stukjes plaatsen met informatie over alle functies binnen het bestuur. Ook zullen we een bestuursinteresse-avond en een open bestuursvergadering organiseren, waarbij iedereen mag aansluiten. Lijkt het je leuk om een bestuursjaar te doen of weet je het nog niet zeker? Hou dan de facebook in de gaten en kom vooral meekijken!

Waarom een bestuursjaar? Het is ontzettend leuk om achter de schermen te zien wat er allemaal binnen de vereniging gebeurt. Je leert omgaan met onverwachte omstandigheden, organiseren en goed samenwerken. Samen met je bestuursgenoten vorm je een hecht team en beleef je een jaar om nooit te vergeten! En, misschien wel het belangrijkste, het is hartstikke gezellig, zowel met je medebestuursleden als met alle andere sociale contacten die je opdoet binnen en buiten de vereniging.

ACLO Spierpijn

HanzeMag maakte een reportage van onze techniekles!

Agenda

Show full calandar

  • Afdansen - gecanceld

    18:00 - MFC De Wijert / Helpman

  • Actieve-ledendag

    09:00 - Online

  • Algemene ledenvergadering

    19:15 - Online

Images

Go to gallery Blue toes sidebar 1 Blue toes sidebar 2 Blue toes sidebar 3

Sponsors