Redaktiecommissie

Dit seizoen is er weer een nieuwe Redakcie ingeslagen, die hoopt een aantal prachtige en goed gevulde Babbels uit te brengen. Onze commissieleden houden zich bezig met het afluisteren van alle leden en het verzamelen van nieuwe roddels om deze ongecensureerd te plaatsen in de Babbel of op Facebook (Redakcie Blue Toes). Wees dus vooral niet alert op onze aanwezigheid, want alles wat je zegt wordt gegarandeerd tegen je gebruikt.

Na een aantal jaren geen Blauwe Babbels gezien te hebben, en niemand die meer weet hoe ze er eigenlijk uit zagen, komen de Babbels van dit jaar in een nieuw jasje. Meer edities, meer korte stukjes en een uitdagend stuk voor ieder. Maar vrees nog steeds, de beruchte babbeluitspraken blijven bestaan.

Mochten wij onverwachts toch niet aanwezig zijn of de nieuwste roddels gemist hebben, kun je deze natuurlijk altijd bij ons insturen via redakcie[at]bluetoes.nl. Naast het feit dat wij hier erg blij van worden, zullen we dan ook overwegen om de klikspaan enigszins te sparen. Of toch niet...

De Redakcie bestaat dit jaar uit Astrid van den Hoogen, Djurre de Boer, Joeri Thissen, Kim Wastenecker en Ylse Wierda.

Blauwe Babbel Archief

Een groot deel van de eerder uitgegeven Blauwe Babbels is digitaal beschikbaar. Ze zijn de downloaden via hetBlauwe Babbel Archief.

Contactinformatie

De Redaktiecommissie is te bereiken per e-mail: redakcie[at]bluetoes.nl