Redaktiecommissie

De Redactiecommissie (Redakcie) is dit jaar weer van nieuw bloed voorzien. Dat betekent genoeg inspiratie om de Blauwe Babbel weer vol te krijgen met allerlei leuke, grappige en natuurlijk ook nuttige stukjes. Als verslaggevers van alles wat er maar binnen The Blue Toes gebeurt, staan de leden van de Redakcie altijd met pen en papier (al is bij sommige Redakcieleden het bierviltje populairder dan het papier) klaar, om alle sappige en minder sappige details op te schrijven.

Ondanks haar enthousiasme, is de Redakcie ook voor een groot deel afhankelijk van de bijdragen van alle dansende tenen die onze vereniging telt. Voor een groot deel komt deze hulp elke keer weer van de verschillende commissies die The Blue Toes tot zo'n gezellige vereniging maken, maar ook alle andere leden van The Blue Toes zijn bij deze van harte uitgenodigd om hun bijdrage te leveren om de Blauwe Babbels van dit jaar weer lekker vol te maken. Dus heb je iets geks, interessants, of wil je ook graag je mening eens laten horen, mail dit dan naar redakcie[at]bluetoes.nl en laat de rest van de vereniging hiervan meegenieten.

Om maar eens lekker redactioneel af te sluiten, willen we iedereen nog heel veel dansplezier toewensen en zeggen tot ziens bij de lessen, dansavonden of waar verder nog maar gedanst wordt!

Blauwe Babbel Archief

Een groot deel van de eerder uitgegeven Blauwe Babbels is digitaal beschikbaar. Ze zijn de downloaden via hetBlauwe Babbel Archief.

Contactinformatie

De Redaktiecommissie is te bereiken per e-mail: redakcie[at]bluetoes.nl