Demoteam

Wat is het demoteam?

Het demoteam van SSV The Blue Toes bestaat uit leden van de vereniging die graag aan andere mensen willen laten zien wat ze kunnen, maar vooral hoe leuk stijldansen is. Onder leiding van een docent is er een spectaculaire stijldans demonstratie in elkaar gezet. Een ideale surprise act voor feesten of gala's.

De demonstratie bestaat uit verscheidene dansen die achter elkaar uitgevoerd worden op een compositie van o.a. opzwepende latinmuziek, maar ook zwoele romantische muziek. Het geheel wordt ten tonele gebracht door een groep van zes of acht teamleden. Het gehele demoteam bestaat uiteraard uit meer leden, om de overgang en flexibiliteit te kunnen waarborgen.

Demoteam in actie!

Het demoteam inhuren

Informatie over het inhuren van het demoteam is aan te vragen bij het bestuur van The Blue Toes. Mail ons op extern[at]bluetoes.nl voor vragen over kosten en andere zaken.

Lid worden van het demoteam

Als je geïnteresseerd bent in het demoteam en denkt dat je wel wat in huis hebt, neem dan gerust contact op met het bestuur van The Blue Toes. Iedereen die geschikt lijkt kan lid van het demoteam worden. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je wel lid zijn (worden) van The Blue Toes.