The Blue Bytes

Elke vereniging heeft haar nerds. Bij The Blue Toes heten deze Joeri, Djurre, Margriet, Justin, Wim, Gerda en Amy. Zij zijn verantwoordelijk voor:

  • de site die je nu (hopelijk met veel plezier en ongekende admiratie) zit te lezen;
  • de online ledenadministratie, waar je als lid in geadministreerd staat, of je dat nu wilt of niet;
  • het fotoessysteem, waar alle foto's in gepubliceerd worden;
  • de mailinglijsten voor commissies en bestuur;
  • de commissiewiki's, waar commissies informatie kunnen delen en voor toekomstige generaties kunnen veiligstellen;
  • een aantal geheime projecten.
Naast deze vaste commissieleden hebben we ook nog een aantal underground nerds, die in geval van nood uit hun grot kruipen om de wereld over te nemen de vereniging bij te staan. Dit zijn Jarno en Martijn (Bodewes).

Deze nerds zijn ook degenen die je kunnen vertellen dat deze site bestaat uit een verzameling PHP-scripts en XML-pagina's en .NET voor de ledenadmin en dat bijvoorbeeld de agenda ondersteund wordt door een MySQL-database en en en en... "BOEIEND!" zul je nu denken. Nou, voor hen wel, dus. Maar daar zijn ze dan ook nerds voor.

The Blue Bytes nemen de zware taak op zich om erover te waken dat de site wel netjes XHTML1.1-compliant is, en te zorgen dat belangrijke informatie up to date op de site staat. Dat dit grotendeels geautomatiseerd gebeurt zeggen we er lekker niet bij, en dat eigenlijk het bestuur dat doet ook niet.

The Blue Bytes si teh w00t!!11one

Contactinformatie

Mocht er ondanks de goede zorgen iets niet naar wens zijn, dan kun je The Blue Bytes natuurlijk ook elektronisch op de vingers tikken: stuur een mailtje naar bluebytes[at]bluetoes.nl