Het bestuur van SSV The Blue Toes

Bestuur 2015-2016
Van links naar rechts: Tony, Lisanne, Klodia, Susanne, Chakir

Voorzitter: Chakir Bouziane
Secretaris: Susanne Dijkstra
Penningmeester: Tony Huizinga
Commissaris Intern: Klodia Saado
Commissaris Extern: Lisanne van Wijk

Voorzitter

Ik ben Chakir Bouziane. Dit jaar ben ik de voorzitter van SSV The Blue Toes.

In het dagelijkst leven werk ik als ICTer in het UMCG. Ik ben 3 jaar geleden bij de vereniging begonnen met salsa en een half jaar later met de sprintbeginners stijldansen. Daarnaast heb ik de afgelopen 2 jaar in het Demoteam gezeten en ben ik penningmeester van de AC geweest. Naast al deze bezigheden doe ik ook, zover ik tijd over heb, veel aan sporten zoals squash, hardlopen, vechtsporten en paaldansen.

Als voorzitter ben ik een groot voorstander van een open en eerlijk beleid. Communicatie binnen en buiten het bestuur zijn dan ook punten waar ik veel aandacht aan probeer te besteden. Ook ben ik een groot voorstander van efficiëntie en overzicht. Ik hoop dat we dit jaar als bestuur op deze vlakken veel kunnen betekenen voor de vereniging.

Wanneer je met het onderwerp van je vraag niet bij de andere bestuursleden terecht kan, of wanneer je er met hen niet uitkomt, dan kun je altijd bij mij terecht. Mijn email is: voorzitter[at]bluetoes.nl

Secretaris

Lieve leden,

Mijn naam is Susanne Dijkstra. Ik ben twintig jaar en studeer orthopedagogiek aan de RuG. Ik zal dit jaar jullie secretaris zijn en ik heb hier heel veel zin in! Ik zit nog maar een jaartje bij de Blue Toes, maar ben enorm enthousiast over de vereniging. Vandaar dat ik me graag wil inzetten hiervoor. Naast dansen houd ik erg van theater, zingen, muziek maken en zowat alle andere creatieve activiteiten. Ik dans dit jaar gevorderd 1, 2 en demoteam, dus jullie kunnen me in ieder geval in deze lessen aantreffen! Ik hoop dat jullie een heel leuk dansjaar tegemoet gaan!

Als je me in de lessen mist, kan je me altijd mailen op secretaris[at]bluetoes.nl . Je kan bij me terecht voor vragen en adviezen over je lessen, je lidmaatschap en allerlei administratieve zaken.

Penningmeester

Lieve Toes,

Ik ben Tony Huizinga (25) en ben sinds februari penningmeester bij SSV The Blue Toes. Zelf hou ik ontzettend van dansen maar helaas dans ik slechts Beginners B. In het dagelijks leven ben ik jurist en deze kennis wil ik dan ook graag benutten in mijn bestuurstijd. Denk hierbij aan lang lopende projecten zoals het herzien van de statuten. Naast het stijldansen hou ik ontzettend van filosofie, geschiedenis, politiek en koken! Heb je nog een vraag/idee voor de vereniging dan hoor ik dit graag.

Je kan mij mailen voor vragen over lesgelden, contributies of andere kosten die bij de vereniging gemaakt worden. Mijn email is: penningmeester[at]bluetoes.nl

Commissaris Intern

Hallo allemaal,

Ik ben Klodia Saado en ben 25 jaar. Ik kom uit Groningen en studeer Psychologie aan de RuG. Ik ben 4 jaar geleden begonnen met dansen bij de Blue Toes. Zelf ben ik begonnen met salsa cursus van de ACLO en ben later ingestroomd bij de Blue Toes. Omdat ik altijd al heb willen stijldansen ben ik in februari dat jaar ingestroomd bij de sprintbeginners stijldansen. Op dit moment kan ik nog steeds niet kiezen, dus dans ze nog steeds beide. In mijn tweede jaar bij de Toes ben ik bij de activiteitencommissie gegaan, wat zeker een aanrader is! Zo heb ik veel mensen in de vereniging leren kennen. Ook ben ik lid geweest van de muziekcommissie. Vorig jaar ben ik het bestuur in gegaan als penningmeester. Deze functie heb ik mogen overdragen. Dit jaar zit ik als commissaris intern in het bestuur. Als commissaris intern houd ik mij vooral bezig met de commissies en communicatie binnen de vereniging.

Heb je vragen over commissies, verenigingsmails of de jaarplanning stuur dan een mailtje naar intern[at]bluetoes.nl of spreek mij aan tijdens de lessen.

Commissaris Extern

Hoi! Ik ben Lisanne van Wijk (27) en vanaf 22 september dit jaar ben ik actief als commissaris extern in het bestuur. Mijn weken zijn naast het bestuur grotendeels gevuld met veel dansen en stage lopen bij een re-integratie bureau voor mijn studie Human Resource Management (aan de Hanzehogeschool). Daarnaast hou ik van muziek, teamsporten en gezelligheid. Het enthousiasmeren van mensen vind ik ontzettend leuk om te doen. En daarom wil ik me graag voor deze vereniging inzetten om leuke events te organiseren en onze leden een leuk dansjaar te bieden.

Ik sta altijd open voor contact, dus heb je een vraag, opmerking of gewoon een leuk idee voor de vereniging, laat het me weten! Je kunt mij mailen met vragen over demo’s, workshops, open dansavonden, het afdansen, promotie van de vereniging, sponsoring e.d. via extern[at]bluetoes.nl

Contactinformatie

Wil je het hele bestuur in één keer mailen? Dat kan! Stuur je mailtje naar bestuur[at]bluetoes.nl.

Functie Naam E-mailadres
Voorzitter Chakir Bouziane voorzitter[at]bluetoes.nl
Secretaris Susanne Dijkstra secretaris[at]bluetoes.nl
Penningmeester Tony Huizinga penningmeester[at]bluetoes.nl
Commissaris Intern Klodia Saado intern[at]bluetoes.nl
Commissaris Extern Lisanne van Wijk extern[at]bluetoes.nl