Het bestuur van SSV The Blue Toes

foto (Bestuur_2018-2019_480x320.png)
Bestuur 2018-2019
Van links naar rechts: Justin, Shelly, Mayon, Nikki.

Voorzitter: Shelly Kemp
Secretaris: Justin Geschiere
Penningmeester: Mayon Bulthuis
Commissaris Intern: Nikki Stokkel

Voorzitter

Hoi allemaal!

Mijn naam is Shelly Kemp en ik ben 24 jaar oud. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de master Human Movement Sciences en dit jaar zal ik naast mijn voorzittersschap op zoek gaan naar een baan. Hoewel ik pas een jaar lid ben bij de Toes heb ik erg veel zin om me dit jaar op deze manier voor de vereniging in te zetten. Afgelopen jaar heb ik salsa en stijldansen gedaan, dit jaar zal ik enkel gevorderd 1 stijldansen volgen als vaste les en hoop ik veel van de technieklessen mee te pakken. Je zult me waarschijnlijk vaak vinden op salsa- of stijldansfeestjes, want ik krijg niet snel genoeg van dansen!

Naast dansen word ik blij van leuke mensen om me heen, maar kan ik mij ook goed terugtrekken met een mooi boek.

Je kunt mij altijd mailen via voorzitter[at]bluetoes.nl of aanspreken tijdens de les als je met je vraag of probleem bij de andere bestuursleden niet terecht kunt of er met hen niet uitkomt. Een heel fijn dansjaar gewenst!

Secretaris

Hey!

Ik ben Justin Geschiere, 22 jaar oud en druk bezig met mijn studie Game Design and Development. Dit jaar ga ik bezig met afstuderen maar daarnaast zal ik genoeg tijd overhouden voor bestuurstaken en ook het dansen zelf natuurlijk. Dit jaar mag ik me inzetten voor de vereniging als bestuurslid en daarin specifiek als secretaris.

Vorig jaar ben ik begonnen met dansen, bij SSV The Blue Toes. Ik heb hier zo van genoten dat ik daar iets voor terug wil doen en natuurlijk ook de vereniging beter leren kennen. En een bestuursjaar leek mij hier perfect voor. Dit jaar zal ik gevorderd 1 dansen en hoop ik daarnaast ook regelmatig de technieklessen en de vrije dansuren mee te pakken.

Als secretaris kan je altijd bij me terecht met je vragen, als je me niet in de lessen of tijdens activiteiten ziet kan je ook gerust een mailtje sturen naar secretaris[at]bluetoes.nl. Zeker als het gaat over de lessen, lidmaatschap of administratie.

Als je nog meer over mij wilt weten dan zal je het toch zelf moeten vragen, waarschijnlijk net zoals alle andere bestuursleden wens ook ik jullie allemaal een heel fijn dansjaar toe!

Penningmeester

Hallo allemaal!

Ik ben Mayon Bulthuis, de penningmeester van dit bestuur. Met mijn 23 jaar ben ik afgelopen jaar afgestudeerd aan de onderzoeksmaster Clinical Linguistics. Naast de gevorderd 1 stijldanslessen die ik volg en natuurlijk de penningmeestertaken die ik uitvoer, zing ik al een paar jaar in een studentenkoor, probeer ik tekenen weer op te pakken en ben ik op zoek naar werk.

Ik zag mijn broer tien jaar geleden stijldansen en was eigenlijk wel geïnteresseerd, maar heb er nooit wat mee gedaan, tòt vorig jaar. Nu blijkt dat ik het zo leuk vind dat ik er eigenlijk veel eerder mee had moeten beginnen. Dit enthousiasme is dan ook de reden dat ik mij nu graag inzet als deel van het bestuur. Met alle vragen over contributie of lesgeld, incasso’s en andere financiële zaken kun je bij mij terecht via penningmeester[at]bluetoes.nl of door mij aan te spreken. Ik wens iedereen veel dansplezier toe voor komend jaar!

Commissaris Intern

Hoi hoi!

Mijn naam is Nikki Stokkel en het komende dansjaar bekleed ik de functie van Commissaris Intern binnen het bestuur. Als commissaris intern zal ik me vooral bezig houden met de commissies die de vereniging telt en help ik waar nodig om deze commissies soepel hun bezigheden te kunnen laten uitvoeren. Zelf ben ik anderhalf jaar geleden begonnen bij de Toes met de sprintbeginners cursus en inmiddels dans ik gevorderd 2.

Voor de zomervakantie ben ik afgestudeerd aan de Academische Pabo en op dit moment werkzaam als leerkracht in het primair onderwijs. Ik doe verschillende invalklussen, waardoor ik nu voor een lieve groep 1/2 sta, maar dit kan volgende maand alweer anders zijn! Als ik naast mijn werk en het bestuur nog tijd over heb, is reizen één van mijn favoriete bezigheden, net als drankjes doen in de stad en afspreken met vrienden en vriendinnen. Ook kan ik genieten van een avondje bankhangen met een goed boek of een leuke film!

Ik hoop dat we er met z’n allen een mooi dansjaar van mogen maken! Mocht je vragen hebben gerelateerd aan de commissies, willen weten welke commissies wij hebben en hoe jij actief kunnen worden in één van die commissies? Spreek mij dan ook of mail naar: intern[at]bluetoes.nl. Tot snel!

Contactinformatie

Wil je het hele bestuur in één keer mailen? Dat kan! Stuur je mailtje naar bestuur[at]bluetoes.nl.

Functie Naam E-mailadres
Voorzitter Shelly Kemp voorzitter[at]bluetoes.nl
Secretaris Justin Geschiere secretaris[at]bluetoes.nl
Penningmeester Mayon Bulthuis penningmeester[at]bluetoes.nl
Commissaris Intern Nikki Stokkel intern[at]bluetoes.nl