Agenda

vorige maand februari 2018 volgende maand
M D W D V Z Z
29 30 31 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 01 02 03 04

Error: Failed to load xml from agenda:importSchdule(monthCalendar). Error in:

februari 2018
ALV
* Woensdag 07 februari, 19:15 tot 23:00
Op 7 februari vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Deze zal plaatsvinden in zaal A01/A02 van het Willem Alexander Sportcentrum.
Om 19:15 gaan de deuren van de zaal open, en om 19:45 begint de vergadering. De lessen zullen die dag uitvallen.
Zeer belangrijk om te onthouden, is dat het een digitaal ALV zal zijn! Dit betekent dat er geen niet-verplichte stukken op papier aanwezig zullen zijn, en dat je zelf een tablet/laptop/mobiel mee dient te nemen, om deze op de site te kunnen bekijken.
Er wordt voor stekkerdozen gezorgd, maar vergeet je eigen oplader niet! Alle stukken zijn beschikbaar op de website onder ‘Voor leden…’ -> ‘documenten’. 
Wedstrijd Zwolle
* Zondag 11 februari

Zondag 11 februari is er een landelijke wedstrijd van de NADB in Zwolle. Heb je al een startpas? Geef je dan op via: my.nadb.eu.

Mocht je nog met vragen zitten of een wedstrijd willen uitproberen, mail dan onze wedstrijdcoördinator Kim Wastenecker (wedco[at]bluetoes.nl).

 

Mocht je aan deze wedstrijd deelnemen en vind je het leuk dat ik je uitslagen op facebook/online zet. Laat het me dan weten!

running games
* Maandag 12 februari
Running Games
Op 12 februari wordt er een spelletjesavond georganiseerd. De Running Games, hierbij speel je op verschillende locaties verschillende rondes spelletjes. 
De avond zal starten om half 9. Meer informatie hierover en de kosten zullen later bekend gemaakt worden. Hou de lesmededelingen/ agenda op de website en de facebookpagina in de gaten. 
Opgave is mogelijk via intern@bluetoes.nl
De running games vinden plaats aansluitend aan de wedstrijd informatie avond.
informatie avond wedstrijddansen
* Maandag 12 februari, 19:00 tot 20:30

Ben je geïnteresseerd in wedstrijddansen en wil je hier meer informatie over? 
Kom dan naar de informatie avond over wedstrijddansen georganiseerd door de wedstrijdcoördinator. Hier krijg je alle informatie die je moet hebben om wedstrijden te gaan dansen plus tips waar te starten.

Inloop vanaf 19:00 uur, de informatieavond start om 19:30 uur en duurt tot 20:30 uur. De avond wordt georganiseerd bij Kim thuis.
Aansluitend aan de informatieavond starten de Running Games. Wanneer je voor de informatieavond komt en je doet mee met de running games, dan is je eerste adres voor de Running Games bij Kim.
Aanmelding voor de informatieavond is via het facebookevenement. Geef aan dat je aanwezig bent als je wilt komen. Ook kun je een mail sturen naar het bestuur. 

Start sprint salsa / Start sprint salsa
* Woensdag 14 februari, 21:00 tot 22:00 * Willem Alexander Sportcentrum (WAS)Zernikeplein
9747 AS Groningen

Vandaag is de eerste les van de sprintcursus salsa! Wees welkom om je eerste danspasjes te zetten. De lessen zijn wekelijks op donderdag van 21:00-22:00 in de danszaal van het WAS en de eerste twee lessen van de cursus zijn proeflessen. Speciaal schoeisel is niet nodig, sokken of dansschoenen zijn prima.

Je kunt gewoon naar het WAS komen, inschrijven voor de cursus kan tijdens de les. Tot dan! 

 

-- English -- 

Today is the first lesson of the sprintcourse Salsa! Please feel free to come and make your first dancesteps! The lessons are weekly on Thursday from 21:00-22:00h in the dance hall of the Willem Alexander Sportcomplex and the first two lessons of the course are free try-out lessons. You dont need any special shoes (socks are fine) or clothes. 

 

Just show up at the WAS for the lesson, you can subscribe for the course during the class. See you there! 

Wedstrijd Meppel
* Zondag 18 februari

Zondag 18 februari is er een regionale wedstrijd van Daveno in Meppel. Heb je al een startpas? Geef je dan op via: my.nadb.eu.

Mocht je nog met vragen zitten of een wedstrijd willen uitproberen, mail dan onze wedstrijdcoördinator Kim Wastenecker (wedco[at]bluetoes.nl).

 

Mocht je aan deze wedstrijd deelnemen en vind je het leuk dat ik je uitslagen op facebook/online zet. Laat het me dan weten!

dansavond
* Donderdag 22 februari, 20:30 * Het HeerenhuisSpilsluizen 9
9712 NR Groningen
Loopt je Valentijnsdag in de soep, heb je liefde te over of heb je gewoon zin in een gezellig avondje dansen?
Kom dan naar deze ‘second chance’ Valentijn dansavond op 22 februari! Vanaf 20:30 gaat dit feest vol liefde van start in het Heerenhuis.
Er is ruimte voor blind dates, mix & match, (liefdes)dansjes en natuurlijk is er een toepasselijke dresscode: Liefde!
Kosten voor leden zijn 2,00 euro, voor niet-leden 3,00 euro (niet-leden moeten contant aan de deur betalen).
 

* Toegang: € 2,00
]]>