Galacursus en Dansworkshop

Wat zijn galacursussen en dansworkshops?

Naast ons spetterende demoteam biedt SSV The Blue Toes ook galacursussen en dansworkshops aan. Tijdens een galacursus of dansworkshop wordt onder leiding van twee ervaren docenten de basis van een of meerdere dansen aangeleerd. Na ongeveer een uurtje les ben je in staat om de dansvloer onveilig te maken.

Wat hebben wij te bieden?

Workshops: leuk voor iedereen!

Als u een workshop bij ons aanvraagt bent u verzekerd van een hele leuke activiteit. Onze workshops worden altijd gegeven door twee enthousiaste docenten, die onder begeleiding van geschikte dansmuziek u de eerste beginselen van het stijldansen bij zullen brengen. De dansen die onder de mogelijkheden vallen zijn o.a. de quickstep, de engelse wals, de chacha en de rumba. Daarnaast kunnen wij ook workshops verzorgen in salsadansen.

De workshops kunnen worden aangevraagd voor zowel grote als kleine groepen. Omdat onze vereniging voor een groot gedeelte draait op vrijwilligers, zijn de workshops ook voor studentenverenigingen betaalbaar. Het is mogelijk om de workshop in een eigen zaal te geven, maar u kunt het huren van een ruimte ook aan ons overlaten. Een workshop duurt normaal gesproken 1 á 2 uur, maar in overleg kunnen wij ook een serie cursussen aanbieden.

Meer informatie?

Je kunt meer informatie aanvragen bij het bestuur van The Blue Toes. Mail ons op extern[at]bluetoes.nl.