Welkom

Welkom op de website van Studenten Stijldansvereniging The Blue Toes. Wij verzorgen lessen stijldansen en salsa voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool, met natuurlijk bijpassende supergave activiteiten. Op deze site vind je informatie over alles waar onze vereniging zich mee bezig houdt. Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met het bestuur.

Familiedansmiddag / Family Dance Afternoon

* Za 31 aug, 13:15

Het is tijd voor een zomerdansmiddag!

Op zaterdag 31 augustus hebben we een dansmiddag in het Heerenhuis. Het bijzondere aan deze dansmiddag is dat de familie en vrienden specifiek zijn uitgenodigd! Neem dus vooral mensen mee. Er zal een quickstep en chacha workshop zijn, zodat ook als je familie geen danservaring heeft het leuk is om mee te komen! De inloop is om 13.15, de eerste workshop start om 13.30. De middag is afgelopen om 17.00u. De middag is gratis voor iedereen! 

- English - 

It is time for a summer dance afternoon! 

On Saturday August 31th we will have another dance afternoon in the Heerenhuis. The specialty of this afternoon is that your family and friends are welcome too! So this is thé opportunity to show your family what is so nice about dancing. There will be a quickstep and chacha workshop, so not knowing how to dance is no excuse! Everyone is welcome from 13.15h, the first workshop starts at 13.30h. We can dance until 17.00h. There are no costs for this afternoon.

Meer activiteiten zijn te vinden in de agenda.

Demoteam

Het demoteam

Het demoteam van SSV The Blue Toes bestaat uit leden van de vereniging die graag aan andere mensen willen laten zien wat ze kunnen, maar vooral hoe leuk stijldansen is. Onder leiding van een docent is er een spectaculaire stijldans demonstratie in elkaar gezet. Een ideale surprise act voor feesten of gala's.

Meer informatie...

Galacursus en Dansworkshop

Een galacursus

Naast ons spetterende demoteam biedt SSV The Blue Toes ook galacursussen en dansworkshops aan. Tijdens een galacursus of dansworkshop wordt onder leiding van een ervaren docent de basis van een of meerdere dansen aangeleerd. Na ongeveer een uurtje les ben je in staat om de dansvloer onveilig te maken.

Geïnteresseerd of direct aanvragen?