Welkom

Welkom op de website van Studenten Stijldansvereniging The Blue Toes. Wij verzorgen lessen stijldansen en salsa voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool, met natuurlijk bijpassende supergave activiteiten. Op deze site vind je informatie over alles waar onze vereniging zich mee bezig houdt. Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met het bestuur.

Bowling!

* Di 30 jul, 20:00
* Toegang: €2,00

Tijd voor gezelligheid met de Toes!

Ditmaal gaan we niet samen dansen, maar gaan we eens kijken wie het beste is in spelen met ballen: we gaan bowlen!

Op dinsdag 30 juli hebben we van 20.00-21.30 een aantal bowlingbanen gereserveerd bij Bowlingcentrum Groningen, Gedempte Kattendiep 4.

Kosten hiervoor zijn €2, inclusief een drankje. 

Geef je snel op via google form: https://forms.gle/To9CrCZxLGxEFPnK9 (vol = vol!) Inschrijving sluit op vrijdag 26 juli. 

-- English --

Time for more fun with the Toes! 

 

This time we won't be dancing together, but we will see who can play with balls the best: we will go bowling! 

On Tuesday July 30th we will go bowling from 20.00-21.30 at Bowlingcentrum Groningen, Gedempte Kattendiep 4. 

Costs are €2, including one drink. 

Signing up is possible via the google form: https://forms.gle/To9CrCZxLGxEFPnK9 (full=full!) Subscription closes Friday July 26th. 

 

Meer activiteiten zijn te vinden in de agenda.

Demoteam

Het demoteam

Het demoteam van SSV The Blue Toes bestaat uit leden van de vereniging die graag aan andere mensen willen laten zien wat ze kunnen, maar vooral hoe leuk stijldansen is. Onder leiding van een docent is er een spectaculaire stijldans demonstratie in elkaar gezet. Een ideale surprise act voor feesten of gala's.

Meer informatie...

Galacursus en Dansworkshop

Een galacursus

Naast ons spetterende demoteam biedt SSV The Blue Toes ook galacursussen en dansworkshops aan. Tijdens een galacursus of dansworkshop wordt onder leiding van een ervaren docent de basis van een of meerdere dansen aangeleerd. Na ongeveer een uurtje les ben je in staat om de dansvloer onveilig te maken.

Geïnteresseerd of direct aanvragen?