Welkom

Welkom op de website van Studenten Stijldansvereniging The Blue Toes. Wij verzorgen lessen stijldansen en salsa voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool, met natuurlijk bijpassende supergave activiteiten. Op deze site vind je informatie over alles waar onze vereniging zich mee bezig houdt. Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met het bestuur.

Overdrachts ALV / General Members Assembly

* Di 24 sep, 18:45

Op 24 september zal de overdrachts ALV plaatsvinden in zaal A009/A010 van het WAS. Inloop is vanaf 18:45, we beginnen om 19:15.

We hopen jullie daar allemaal te zien!

* English *

On September 24th we will have the GMA where the board changes. It will find place in the WAS, room A009/A010. You can enter from 18:45, we start at 19:15h. The GMA will be held in dutch.

 

We hope to see you all there!

Meer activiteiten zijn te vinden in de agenda.

Demoteam

Het demoteam

Het demoteam van SSV The Blue Toes bestaat uit leden van de vereniging die graag aan andere mensen willen laten zien wat ze kunnen, maar vooral hoe leuk stijldansen is. Onder leiding van een docent is er een spectaculaire stijldans demonstratie in elkaar gezet. Een ideale surprise act voor feesten of gala's.

Meer informatie...

Galacursus en Dansworkshop

Een galacursus

Naast ons spetterende demoteam biedt SSV The Blue Toes ook galacursussen en dansworkshops aan. Tijdens een galacursus of dansworkshop wordt onder leiding van een ervaren docent de basis van een of meerdere dansen aangeleerd. Na ongeveer een uurtje les ben je in staat om de dansvloer onveilig te maken.

Geïnteresseerd of direct aanvragen?